• Gratis thuis bezorgd
  • Veilig afrekenen
  • Klantenbeoordeling 8.4 / 10

Speelgoed

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Leuk hondenspeelgoed

Op allesvoorjouwdier.nl kun je terecht voor leuk hondenspeelgoed. Er is niets leukers dan samen met je hond spelen. Wanneer je je hond gaat uitlaten is het altijd handig om een hondenspeeltje bij je te hebben. Dat kan natuurlijk gewoon een bal zijn, maar er zijn nog veel meer items waar je zowel je hond als jezelf een plezier mee doet. Behalve dat hondenspeelgoed leuk is, kan het ook heel leerzaam zijn voor honden. Je kunt je hond er mee trainen en discipline bijbrengen. Als je je hond iets wilt leren, kun je bijvoorbeeld als beloning een speeltje gebruiken. Daarnaast kan het voor de hond een momentje van rust zijn. Na de wandeling lekker in de mand liggen met een lievelingsknuffel of speeltje. Kortom, voor een hondenbezitter zijn leuke hondenspeeltjes echt een must. De online dierenshop allesvoorjouwdier.nl biedt een uitgebreid assortiment aan.

Samen spelen

Online kun je veel verschillende soorten hondenspeelgoed bestellen. Zo hebben wij een ruim assortiment speelgoed waarmee je samen met je hond kunt spelen. Samen spelen met je hond is heel belangrijk. Het zorgt voor een goede band en je leert elkaar beter kennen. De hond krijgt meer aandacht voor je, waardoor het ook makkelijker wordt om de hond te trainen. Tijdens het spelen leert de hond sociale vaardigheden te verbeteren. En wanneer je bepaalde regels toepast tijdens het spelen, leert de hond dat jij de baas bent. Daardoor zal de hond beter naar je gaan luisteren. Genoeg redenen dus om samen aan de slag te gaan. Je kunt bij allesvoorjouwdier.nl kiezen uit een enorm aanbod speelgoed. Denk hierbij aan trektouwen, leuke voetballen, kleurige tennisballen en frisbees.

Kauwspeelgoed

Honden houden van kauwen. En dat geldt niet alleen voor puppy’s. Als een hond ergens op kauwt, dan komt er endorfine vrij in zijn lijf. En dit geeft de hond een fijn gevoel. Met een bot maak je je hond dus heel blij. Behalve tegen verveling, helpt het kauwen op een kauwbot of kluif ook tegen tandsteen. Wanneer je je hond regelmatig op een bot laat kauwen, kun je tandsteen zelfs voorkomen. Online bestel je bij ons verschillende soorten botten. Bij puppy’s kan het kauwen overigens ook de pijn verlichten van doorkomende tandjes. Het is handig om je pup van kleins af aan te leren dat het alleen op kauwspeelgoed mag kauwen. Dit bespaart je een hoop kapotte meubels. Let er op dat een kauwspeeltje niet te zacht is, maar ook zeker niet te hard. Zodra een speeltje kapot gaat of begint te gaan, moet je het speeltje vervangen. Hiermee voorkom je dat je hond stukjes van het speeltje doorslikt. Het speeltje moet ook niet te klein zijn, anders bestaat het gevaar dat je hond het doorslikt. Je kunt het beste je hond dus een beetje in de gaten houden, wanneer het speelt met kauwspeelgoed.