Allesvoorjouwdier.nl biedt verschillende betaalmethoden om jouw betaling veilig, snel en eenvoudig te laten verlopen en te afrekenen. Deze verlopen via een beveiligde SSL-verbinding. Via onderstaande betaalmogelijkheden kun je een keuze maken voor de betaalmethode van jouw voorkeur. Je wordt bij iedere betaalmethode stapsgewijs begeleid om je bestelling in orde te maken.

iDeal

Veilig online betalen via je eigen bank

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking.

Kosten: Betalen met iDeal is gratis.

in3

In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Kosten: Betalen met in3 is +3%

Webshop Giftcard

Afrekenen met een cadeaukaart

Heb je een Webshop Giftcard? Dan kun je daar mee afrekenen. Ook wanneer je tegoed iets te laag is dan kun je bijbetalen met iDEAL.

Kosten: Betalen met Webshop Giftcard is +3%

Sofort banking en Giropay

Afrekenen voor onze Duitse klanten

Veilig en vertrouwd afrekenen als je in Duitslang woont. 

Kosten: Betalen met Sofort banking en Giropay is Gratis

CreditCard

Veilig afrekenen met je creditcard

Je kunt betalen met je Visa & MasterCard creditcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is direct verwerkt zodat we je bestelling direct verder kunnen verwerken. Creditcard betalingen worden verwerkt door onze partner Mollie. Deze creditcard gegevens worden beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna direct verwijderd.

Kosten: Betalen via Creditcard is +3%

Bank contant mister cash

Speciaal voor onze Belgische klanten, veilig online betalen via je eigen bank

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor Belgische klanten die online bestellen. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking.

Kosten: Betalen met Mistercash is gratis.

PayPal

Eenvoudig afrekenen met je e-mailadres bij Paypal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kies je voor PayPal en je wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaal je door te bevestigen. Je kunt betalen met een PayPal saldo of een gekoppelde creditcard of bankrekening. Bij een betaling die PayPal eerst van jouw bankrekening af moet schrijven geldt wel een langere verwerktijd, dus betaal bij voorkeur met PayPal saldo of een gekoppelde creditcard.

Kosten: Betalen via PayPal is gratis.

 

Aanvullende informatie

Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Ogone betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet. 

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden. 

 

Heb je je antwoord niet kunnen vinden over het afrekenen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 Allesvoorjouwdier.nl
iDEAL MasterCard Visa PayPal Bancontact / Mister Cash Gift card SOFORT Banking Giropay