Alles over dieren

Welkom op de site van de online dierenshop allesvoorjouwdier.nl. Wij zijn een gespecialiseerde online dierenshop met een zeer gevarieerd aanbod voor jouw hond, kat of knaagdier. Met veel producten producten, waarvan de meesten direct uit voorraad leverbaar zijn bij onze partners. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Je bestelling wordt altijd zorgvuldig verpakt en zo snel mogelijk verzonden door onze partners. Wanneer je iets voor 17:00 uur bestelt, wordt het de volgende dag bij je thuisbezorgd. Voor vragen over de producten kun je ons 12 uur per dag bereiken middels het contactformulier op de site of WhatsApp. We reageren zo snel mogelijk

Alles voor huisdieren

Natuurlijk wil je voor je huisdier alleen het beste. Maar slepen met zakken voer, manden of andere grote artikelen kan heel onhandig zijn. Bestel daarom eenvoudig online je benodigdheden en laat ze lekker thuisbezorgen. Je kunt bij ons terecht voor heel veel dierenartikelen, voor jouw: hond, kat, cavia, hamster, vogel, paard, konijn en ga zo maar door. Van manden tot voer, van speelgoed tot toiletartikelen. Wij bieden duizenden producten tegen een zeer voordelig tarief. De site is overzichtelijk ingedeeld, waardoor je eenvoudig producten onderling kunt vergelijken. Ieder product wordt duidelijk beschreven. Zo weet je precies wat je bestelt. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over het product, kun je het altijd retourneren. Ook voor knaagdieren hebben wij een gevarieerd aanbod. Snuffel rustig rond in onze online dierenshop en bestel je benodigdheden simpel en snel.

Is een huisdierenverzekering afsluiten verstandig?

Eén van de meest gestelde vragen van huisdiereigenaren is of het afsluiten van een dierenverzekering verstandig is. Helaas is het antwoord hierop niet voor iedereen hetzelfde. Het is afhankelijk van je bereidheid om risico te lopen en financiële armslag. Het hebben van een huisdier of het nu een hond, kat of konijn is brengt kosten met zich mee. Kosten voor voer, verzorging en bijvoorbeeld hondenbelasting zijn goed in te schatten en kunnen in het huishoudbudget worden opgenomen. Als je huisdier daarentegen vanwege ziekte of ongeval van dierarts gebruik moet maken of opgenomen wordt in een dierenkliniek lopen de kosten ontzettend snel op. Aan deze kosten wordt door dierenliefhebbers vaak niet gedacht of ze worden onderschat waardoor ze voor grote financiële problemen kunnen zorgen.

Er zijn vele schrijnende gevallen bekent van mensen die hun geliefde dier moesten laten inslapen of geen levensverlengende ingreep konden bieden stomweg omdat ze er het geld niet voor hadden. Dierenliefhebbers die dit willen voorkomen doen er goed aan een dierenverzekering af te sluiten. Heb je voldoende financiële armslag om tegenvallers op te vangen en ben je bereid enig risico te lopen kun je overwegen om geen of een beperkte dierenverzekering af te sluiten.

Wat is de beste verzekering voor dieren?

Het kiezen van de beste dierenverzekering is redelijk te vergelijken met het kiezen van een zorgverzekering van mensen. Als vuistregel kun je aanhouden hoe hoger de premie hoe groter de dekking. Is een goedkope dierenverzekering daarom slechter? Zeker niet, zaken die bij een goedkopere verzekering niet gedekt zijn, zijn voor jou situatie misschien helemaal niet belangrijk. Het vinden van de beste verzekering begint met het doornemen van de dekking! Neem de dekking van iedere verzekeraar goed door en noteer voor jezelf wat voor jou belangrijk is. Let goed op de maximale uitkering en eventuele uitsluitingen. Maak een selectie van dierenverzekeringen die aan jouw minimum dekkingseisen voldoen. Vergelijk de overgebleven verzekeringen nogmaals waarbij je nu ook de prijs (premie) meeneemt. Bepaal voor jezelf of de prijsverschillen tussen de verzekeringen het verschil in dekking waard zijn. Voordat je definitief een verzekering afsluit is het aan te raden de polisvoorwaarden nog een keer goed door te nemen. Een vervelende klus maar het voorkomt teleurstelling achteraf.