De drie beloftes van Riverwood Petfood

Riverwood Petfood staat voor Ultra Premium Kwaliteit dierenvoeding voor honden en katten. Onze voeding bestaat alleen uit de beste ingrediënten die we zorgvuldig hebben uitgekozen. Als samenleving zijn we steeds bewuster bezig met voeding en veel baasjes vinden het ook belangrijk dat hun grote vriend goed te eten krijgt. Daarom houden wij ons aan drie beloftes: Geen kunstmatige toevoegingen, 100% graanvrij en hypoallergene eiwitbronnen.

Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen 

Onze eerste belofte is dat we geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur,- en smaakstoffen. Dit is zowel beter voor het milieu als jouw huisdier. Zo voorkomen we namelijk onnodig dierenleed, doordat al het vlees afkomstig is van vrije uitloop dieren. Daarnaast zorgen de natuurlijke ingrediënten ervoor dat jouw dier minder last heeft van bijvoorbeeld jeuk of darmproblemen. Bovendien zorgen kunstmatige toevoegingen vaak voor een allergische reactie bij je huisdier. Ook heeft het geen positieve invloed op de voedingsstoffen in het voer.

Graan- en glutenvrij dierenvoeding

Tegenwoordig hoor je het al vaak bij mensen, een graan- en glutenvrij dieet. Bij honden en katten is dit een veelvoorkomend geval. Minder kans op voedselallergie, betere vertering, meer energie en een betere ontlasting. Dat zijn de voordelen van graan- en glutenvrij voer op een rijtje voor je kleine huistijger of trouwe viervoeter. In plaats van granen gebruiken wij vers vlees en vis als basis van onze voeding. Dit combineren we met vers fruit , groente en een combinatie van krachtige kruidens voor een overheerlijke maaltijd.

Hypoallergene eiwitbronnen

Honden en katten kunnen soms last hebben van een voedselallergie of -intolerantie. Dit kan je vaak herkennen als je huisdier veel krabt, haaruitval of huiduitslag heeft. Voor deze dieren is hypoallergene voeding van Riverwood de ideale oplossing. Dit type voer zorgt ervoor dat de kans op een allergische reactie aanzienlijk wordt verkleind, waardoor je hond minder last heeft van huidproblemen.

Het beste van alle werelden

Bij Riverwood komt het beste van alle werelden samen in onze Ultra Premium voer. Onze beloftes zijn verwerkt in blikvoeding, snacks en brokken voor zowel honden als katten. Het voer is onder anderen verkrijgbaar in dierenspeciaalzaken over heel Nederland, maar nu ook op onze webshop www.riverwoodpetfood.nl

Plaats een reactie